Algemeen

Bij Zinnenhoeve ontspannen kan enkel als u 16 jaar of ouder bent.

Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegelaten in onze privé Wellness. Niet omwille van dat wij niet kindvriendelijk zijn. Integendeel, wij bekommeren ons over de veiligheid van uw kind en de gemoedsrust van de ouders. Ons concept en ons doel is om onze klanten maximaal te laten ontspannen. Bij twijfel enkel op vertoon van ID-kaart.

Restende bedrag wordt na u bezoek aan onze Wellness direct afgerekend, dit kan doormiddel van gepast contant of Bankcontact of met geldige T-bon(-nen)

Iedere saunagebruiker dient 2 handdoeken te gebruiken: Waarom 2 handdoeken per persoon? 1ste gebruikt u voor het afdrogen en de 2de gebruikt u voor tussen uw zelve en het sauna-hout of het meubilair of de Tepidariums te plaatsen. Dit is niet enkel voor hygiënische redenen, maar ook voor de visuele schade.

Zinnenhoeve is een rookvrij overal in het complex is het uiterst verboden om te roken, wie dit toch doet zal zelf instaan voor de wettelijke gevolgen hiervan. Indien we vaststellen of vermoeden hebben hiervan, zal er een onmiddellijke ontzetting van het complex gebeuren.

Beste Roker, enkel en alleen in de buitenkamer mag er met een goed gesloten deur gerookt worden. De resten afkomstig van de rookwaren dienen ook in de voorziene asbak gedeponeerd te worden.

Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Zinnenhoeve ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval kan Zinnenhoeve aansprakelijk gesteld worden voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke –of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Zinnenhoeve ter beschikking gestelde faciliteiten. Zinnenhoeve zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden.

Lees meer

Eigen drank en eten zijn niet toegelaten. Al onze dranken zijn ook democratisch geprijsd!

Neem je ook je eigen fles wijn mee op restaurant en schenk je deze ook uit in de glazen van het restaurant?

Reserveren

Neen, Zinnenhoeve is een privé Wellness met 1 unit, vandaar dat we ook vragen tijdig te reserveren.

Neen, enkel via onze website. Dit op uw keuzes te kunnen weten en u zo sneller een antwoord te verschaffen

Voor u reserveert; wees zeker dat uw gezondheid voor bezoek aan onze Wellness.

Bent u zwanger? Problemen met het hart en de bloedvaten? Heeft u twijfels over andere klachten Vraag dan eerst voor alle zekerheid je goedkeuring van je behandelende arts.

Wees zeker dat u effectief kan langskomen op de gekozen datum/uur.

Lees meer hieronder bij 'annuleren'.

Heeft ons ook even de tijd om de reservatieaanvragen te verwerken. Hou ook rekening dat sommige mails in de SPAM/ongewenste mails kan terechtkomen

Tip: zet ons zeker in u contactenlijst

Een reservatie die u aanvraagt, op uw naam, is meteen bindend met de alg. voorwaarden!

Een tijdslot reserveren (online) op uw naam in onze agenda = onderworpen zijn aan ons huisreglement en algemene voorwaarden.

Verwittig ons zo snel mogelijk, liefst via e-mail! Wij doen er alles aan om jullie te helpen in uw en ons voordeel (zie hieronder de titel: 'Annuleren?'). In geval van een vraag/melding ter annulatie reageren wij zo snel mogelijk.

Voor alle geaccepteerde reservaties vragen we steeds een voorschot te betalen door middel van een door ons toegestuurde mail binnen een betaaltermijn van 3 dagen, indien u in het bezit bent van een geldige T-bon van een minimaal bedrag van 50€ kan de reservatie direct bevestigd worden via e-mail.

Annuleren

Tijdige annulatie - meer dan 72 uur op voorhand:

U kan uw reservatie zonder schadevergoeding ongedaan maken indien u dit 72 uur vóór het bezoek aan ons meldt. In geen enkel geval worden reeds betaalde voorschot terugbetaald, ook al annuleerde u op tijd. We kijken samen naar een nieuwe datum.

Late annulatie - binnen de 72 uur:

Zinnenhoeve heeft het recht het voorschot van de reservatie te houden indien u minder dan 72 uur voor uw bezoek annuleert. Dit wordt aanzien als schadevergoeding. Veel grote vaste kosten blijven doorlopen ook al staat een ruimte leeg. Probeer iemand te zoeken die jouw reservatie kan overnemen en stel ons ook hiervan op de hoogte per mail!

Zinnenhoeve heeft het recht het volledige bedrag van de reservatie aan te rekenen indien u niet komt opdagen of 30 minuten te laat bent op uw afspraak zonder verwittiging. Zulke situaties worden door Zinnenhoeve streng bestraft daar wij hier integraal verlies op lijden. Veel grote vaste kosten blijven doorlopen ook al hebt u de ruimte niet gebruikt.