Zinnenhoeve

Kom tot je zinnen, jezelf de rust gunnen, je zinnen eens verzetten dit is de betekenis van de Zinnenhoeve. De hoeve stijl met de gewelfde en authentieke elementen van het sauna complex maken het verhaal compleet.

In de zomer 2018 opende de Zinnenhoeve voor het eerst.

Voor ons is de rust en de privacy van onze klanten heel belangrijk zodat iedereen met een gerust hart kan komen genieten van onze privé sauna.

We wensen jullie een aangename Wellness – ervaring te laten beleven.

Jelle & Joyce

Nice Day

Tevreden klanten aan het woord

Super genoten en heel vriendelijk ontvangst. Echt een aanrader! Alles spik en span, professioneel en hygiënisch dik in orde! Massage was top! Hele vriendelijke uitbater. Wij komen nog zeker terug. Groetjes

Eerste bezoek bij de nieuwe eigenaars en alles verliep vlot. Goede rondleiding, alles was proper en in orde. 3 uur lekker genieten en rusten. Parkeerplek vlak voor het gebouw, makkelijk te vinden en rustig gelegen. Sauna, infrarood sauna, stoombad, jacuzzi,.. alles wat je nodig hebt om lekker te relaxen. We komen hier zeker terug!

Genieten van begin tot einde. De ontvangst was super en we kregen een goede uitleg over alle faciliteiten. Alles is tot in de puntjes geregeld en aanwezig. Super mooi, zeer proper, gezellig, kortom, een topppppppper van formaat. Wij komen zeer zeker regelmatig terug! Doe zo verder.

Een paradijs waar men tot rust komt, kan genieten, een zalig rein gevoel, een echte aanrader. Wij komen zeker terug8

fantastisch in 1 woord!!!

Zeer aangename ervaring. alles verzorgd. heerlijk genieten en ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Friendly host, very clean, everything works, lot's of space, price is very reasonable and again, very clean! Loved it

Fantastische ervaring. Alles perfect in orde.

Maak een reservatie!

Via onderstaande knop, kan je reserveren.

De Zinnenhoeve is een privé-sauna dat voldoet aan de VLARM-II wetgeving, het water van Spa worden gecontroleerd door een gespecialiseerd labo in zwembadwater: Labo Derva.